20 maj 2015
Prenumerera på Sveriges Viktigaste Jobb

Kommunikationsmaterial

Hämta material

Verktygslådan är till för SKL:s medlemmar som vill arbeta med Sveriges Viktigaste Jobb. Här hittar du material till olika aktiviteter i arbetet med ditt arbetsgivarvarumärke.

Kommunikationsmaterial

Genom att arbeta koordinerat kan vi stötta varandras insatser och få större spridning och bättre effekt. I verktygslådan för satsningen Sveriges Viktigaste Jobb hittar du inspiration och verktyg för att arbeta effektivt med arbetsgivarvarumärket och rekrytering i just din organisation. Verktygen består av material som på olika sätt kan användas i rekryteringskampanjer, jobbmässor, personalmöten, presentationer med mera. Här finns också material för att presentera satsningen för politiker och verksamhetschefer.

Du kan anpassa kommunikationsmaterialet till dina behov. Under Grafiskt material finns affischer och roll-up färdiga att skicka direkt till tryckeriet. Du som vill ta fram tröjor, väskor, vepor och annat material, ändra pronomen eller färger i budskapen och lägga till din egen logotyp gör det under Budskapsillustrationer. Vill du använda ringen Sveriges Viktigaste Jobb finns den i 18 olika varianter. Här finns också satsningens rapporter. Dessutom hittar du alla rapporternas diagram samlade för nedladdning, liksom ppt-presentationer och filmer.

Lätt och gratis – för våra medlemmar

Kommuner och landsting ska lätt kunna använda materialet och berätta om sina unika fördelar som arbetsgivare. Därför är det gratis att använda verktygen. Det är en del av SKL:s arbete med arbetsgivarvarumärken, också kallat employer branding.

Grafisk manual

Den grafiska manualen för Sveriges Viktigaste Jobb innehåller instruktioner för det grafiska materialet, med exempel på tillämpningar.

Grafisk manual

Kommentera

  1. Lars Ekberg
    Hej!
    En fråga: Finns det några broschyrer eller annat infomtrl att beställa?
    # 1
    30 september 2016 08.11
Lämna en kommentar

Tipsa:


User information

Captcha *

Tack för att du hjälper oss!